Notice: Trying to get property 'post_content' of non-object in /var/www/volumes/xvdf/vhosts/webmarketsupport.com/httpdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/dynamic-assets/class-dynamic-assets.php on line 1817 Λόγοι Για Να Γίνετε Επιχειρηματίας - Web Market Support

Hope*Writers Open $1 Trial + FREE Workshop Sep 22 8 pm ET | Claire Zammit Free Seminar Sep 25

You're Reading:Λόγοι Για Να Γίνετε Επιχειρηματίας

Λόγοι Για Να Γίνετε Επιχειρηματίας

by Tasos

}

Jan 24, 2021

Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον να γίνει επιχειρηματίας. Πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που γεννιούνται για να ακολουθήσουν έναν τέτοιο δρόμο. Όμως όλοι μπορούν να έχουν κίνητρα και όλοι έχουν τις δεξιότητες να γίνουν, το πρόβλημα όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτοπεποίθηση.

Λόγοι Για Να Γινετε Επιχειρηματίες

Eπιτρέψτε μου να μοιραστώ μια ιστορία

Ήμουν στο γυμνάσιο με έναν παλιό μου φίλο περπατώντας στο δρόμο πίσω στο σπίτι. Ήμασταν νέοι φυσικά αλλά αρκετά ώριμοι για να μιλήσουμε για τη ζωή και τα σχέδιά μας. Η συζήτηση ξεκίνησε καθώς θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε ένα κτίριο δημοσίων υπηρεσιών. Έπρεπε να παραδώσουμε κάποια έγγραφα σε έναν διευθυντή γραφείου. Χρειαστήκαμε σχεδόν 4 ώρες για να ολοκληρώσουμε μια απλή εργασία που κανονικά θα διαρκούσε ένα ή δύο λεπτά.

Ο όροφος ήταν γεμάτος και οι άνθρωποι περίμεναν στη σειρά για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Αλλά η γραμμή ήταν τεράστια και ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους ήταν προφανώς ανήσυχοι. Μόνο όταν άρχισαν να φωνάζουν για να παρακινήσουν περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους να αντικαταστήσουν τα κενά γραφεία, άρχισαν τελικά να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους.

Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι δεν ανήκουμε σε τέτοια μέρη. Ποτέ δεν θα εργαζόμασταν για το κοινό ή έναν άγνωστο εργοδότη, είχαμε όνειρα να δημιουργήσουμε κάτι μόνοι μας. Ακόμα κι αν αποτυγχάναμε, έπρεπε να προσπαθήσουμε. Θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά, κάτι να θυμούνται οι επόμενες γενιές.

Πάντα ένιωθα ότι γεννήθηκα για να είμαι ανεξάρτητος ιδιοκτήτης επιχείρησης. Ήξερα ότι μπορούσα να βασιστώ στον εαυτό μου και να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Σίγουρα δε μου άρεζε κάποιος να μου λέει τι να κάνω και πότε.

Κύρια οφέλη της επιχειρηματικότητας

Όταν γίνεστε ανεξάρτητοι ορίζετε τους δικούς σας κανόνες. Όσο περισσότερο δουλεύετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πετύχετε. Εάν μείνετε συνεπείς σε αυτό που κάνετε δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα όριο ως το που μπορεί να φθάσετε..

Ανακαλύπτετε τα όριά σας λαμβάνοντας τους κινδύνους για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Όταν διακινδυνεύετε να χτίσετε μια επιχείρηση, βυθίζεστε βαθιά σε έναν νέο κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσετε τελικά χρήματα. Υπάρχει υψηλός κίνδυνος αποτυχίας και απώλειας των χρημάτων που επενδύσατε. Αλλά είναι αυτός ο κίνδυνος που καθιστά ολόκληρη την διαδικασία ανεκτίμητης αξίας.

Παλεύετε για να ξεπεράσετε προβλήματα, αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις κάθε μέρα ενώ προσπαθείτε να λάβετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας. Ωθείστε να ανακαλύψετε τα όριά σας και να βρείτε λύσεις για κάθε εμπόδιο που έρχεται στο δρόμο σας.

 

Το συναίσθημα της δημιουργικότητας: Αν έχετε αντιμετωπίσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος, είμαι βέβαιος ότι ξέρετε για τι μιλάω. Όταν εργάζεστε για κάποιον άλλο, έναν εργοδότη, έναν οργανισμό, μια εταιρεία που δεν μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θα θέλατε. Όχι πάντα, αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας, υπάρχουν όρια και κανόνες που δεν μπορείς να παραβείς.

Το να δουλεύεις για άλλους είναι σαν να ζεις σε μίνι φυλακή. Υπάρχουν κανόνες, μοτίβα και παραδείγματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Τις περισσότερες φορές κανείς δεν θα διακρίνει τις αληθινές προσπάθειές σας για να ανταμείψει αναλόγως.

Ένας επιχειρηματίας δεν γνωρίζει όρια και πάντα αναζητά λύσεις χωρίς να υπολογίζει κανόνες και όρια.

Ένας υπάλληλος πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στο ρολόι και να πάρει μισθό στο τέλος της εβδομάδας ή του μήνα. Αλλά αυτό δεν είναι ένα φιλικό περιβάλλον, και φυσικά καθόλοθ δημιουργικό. Δεν ήθελα να περάσω το ήμισυ της ζωής μου κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Όταν εργάζεστε για τον εαυτό σας, είστε πάντα σε μια δημιουργική κατάσταση του νου, σε εγρήγορση. Ο στόχος σας να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό κι αυτός είναι ένας μοναδικός λόγος μόνο για ατελείωτες περιπέτειες. Δεν μπορείτε να σταματήσετε, προχωράτε και εξελίσσεστε συνεχώς.

Ικανοποίηση, ολοκλήρωση.

Η ικανοποίηση που απορρέει από την επιχειρηματικότητα δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί. Είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να το δοκιμάσετε μόνοι σας για να το καταλάβετε. Σας κάνει να νιώθετε πλήρεις. Η δουλειά σας είναι το παιδί σας, κάνετε τα πάντα για να το αφήσετε να μεγαλώσει και να εξελιχθεί.

Τα αποτελέσματα των σκληρών προσπαθειών σας θα σας αποζημιώσουν στο τέλος. Και δεν μιλάω για χρήματα μόνο αλλά και για ψυχική ικανοποίηση. Αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένος.

Επηρεάστε αλλαγές σε αυτόν τον κατεστραμμένο κόσμο, παρακινήστε τους νεοεισερχόμενους, προσφέρετε ποιότητα.

Το χρήμα είναι ο μεγαλύτερος λόγος διαφθοράς και αναπόφευκτα εκφράζεται στην πλειονότητα των σύγχρονων κοινοτήτων. Ο κόσμος είναι γεμάτος ανήθικους επιχειρηματίες που νοιάζονται μόνο για την ανάπτυξη και την επιτυχία τους, αγνοώντας τους υπόλοιπους και τις κοινωνικές συνέπειες. Αλλά αυτό δεν είναι το πραγματικό πνεύμα της επιχειρηματικότητας.

Εάν έχετε ένα όραμα, όχι μόνο για την προσωπική ανάπτυξη, αλλά ένα όραμα για αυτόν τον κόσμο, αυτόν τον πλανήτη…τότε είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια αλλαγή. Και είστε απολύτως ικανοί να βοηθήσετε τον κόσμο να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Με τις ηθικές πρακτικές και τις ενέργειές σας, παρακινείτε τους άλλους να κάνουν το ίδιο με αποτέλεσμα συνεχή αμοιβαία πρόοδο.

Με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια και προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δημιουργείτε τα θεμέλια για ένα ευημερούμενο μέλλον. Οι ικανοποιημένοι πελάτες θα διαδώσουν από στόμα σε στόμα και το “Η Δόξα” θα χτυπήσει την πόρτα σας σύντομα. Υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να περιτριγυρίζεστε από άτομα που σας επαινούν για τις συνεισφορές σας;

Θα δημιουργείτε εκπληκτικά προϊόντα και υπηρεσίες για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της αγοράς. Θα λύσετε τα προβλήματα των ανθρώπων, ανακουφίζοντας τις απογοητεύσεις και τους φόβους τους, γεμίζοντας κενά στη ζωή τους.

Θα καινοτομίσετε, μεταβαίνοντας από ιδέα σε ιδέα μέχρι να χτυπήσετε “βλέβα χρυσού” και θα εκτελέσετε αμέτρητα πειράματα.

Σίγουρα, μπορεί να αποτύχετε μερικές φορές, αλλά αυτό είναι μόνο μέρος της διαδικασίας. Αυτά τα πειράματα οδηγούν στον τελικό προορισμό, την απόλυτη επιτυχία.

Θα λαμβάνετε αποφάσεις όλη την ημέρα, θα ανταμείβετε τους ανθρώπους και θα δημιουργείτε ευκαιρίες και επιτυχία για εσάς και αυτούς που σας περιβάλλουν.

Τελικά θα γίνετε καλύτεροι στο μάρκετινγκ, στις πωλήσεις και στην πειθώ. Θα βρίσκετε πάντα τρόπους να φέρνετε σε πέρας τις αποστολές σας.

Νέες ευκαιρίες

Το Διαδίκτυο παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χωρίς το υψηλό κόστος που σχετίζεται με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, όπως τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις, πινακίδες, έντυπο υλικό και ούτω καθεξής.

Κι΄αυτός είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος να σας ωθήσεις να γίνετε επιχειρηματίας, σε μία εποχή ψηφιακή, έναν κόνμο γεμάτο εμπειρίες. 

Σκεφτείτο το λιγάκι, παλιότερα δεν υπήρχαν ευκαιρίες να διαφημιστείτε με χαμηλό κόστος και να εξάγετε τα προιόντσα σας σε όλο τον κόσμο. 

Τώςρα δεν υπάρχουν όρια, μπορείτε να στοχεςύσετε ολόκληρο τον πληθυσμό, αν θέλετε.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ZOOM/

Ή ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με τον: Αναστάσιο Τζώρτζη

*Τα 2 πρώτα εργαστήρια παραδίδονται δωρεάν

ιδιωτικα εκπαιδευτικα εργαστηρια μπανερ

Επίλογος

Θέλω να κλείσω με 2 ισχυρά γνωμικά.

“Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψουμε το μέλλον είναι να το δημιουργήσουμε” από τον Abraham Lincoln.

“Δεν έχω αποτύχει, απλά ανακάλυψα 10.000 τρόπους που δεν λειτουργούν” από τον Thomas Edison.

Are you still thinking of becoming an entrepreneur? Don’t wait another day. The world needs you and your ideas, today!

Θέλετε βοήθεια για να ξεκινήσετε ως επιχειρηματίας; Έχουμε οργανώσει μια σειρά από εργαστήρια ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Θέλετε βοήθεια για να εκμεταλλευτείτε το Διαδίκτυο για να διαφημιστείτε χωρίς να διακινδυνεύσετε καθόλου χρήματα; Οι πελάτες μας πληρώνουν μόνο για αποτελέσματα.

Ακόμη ένα άρθρο τελείωσε, εδώ στην Υποστήριξη της Διαδικτυακής Αγοράς. Περιμένω τα σχόλια και τις σκέψεις σας. Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά.

Αναστάσιος Τζώρτζης

Αναστάσιος Τζώρτζης

Ειδικός Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Επιχειρηματίας

Επιχειρηματίας από το 1992, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Από τα τέλη του 2014, έπεσε στα δίχτυα του διαδικτυακού μάρκετινγκ και έκτοτε βοήθησε εκατοντάδες επιχειρήσεις του εξωτερικού να αυξήσουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο τους.

Απολαμβάνει την ανάγνωση, τη μουσική και τις τέχνες, τα μαθηματικά, το σκάκι, τον καφέ, το κολύμπι, τα Audi και να περνάει ποιοτικές ώρες με τα παιδιά του.

hope writers $1 trial membership
claire zammit - free online seminar
kim walsh phillips social selling machine 2.0 banner
photovibrance announcement image 2 easy to use ui
marketing publishing mastery private training workshops featured banner
VIDDYOZE THE $50 PRODIGY SIDEBAR
hot-marketing-and-business-news
flippa marketplace
Postcards by Designmodo
fade to black joey xoto
wealthy-affiliate
Divi WordPress Theme
Bulletproof your Domain for $4.88 a year
roobet banner 333
relaythat

Find a domain starting at $0.88

powered by Namecheap

Categories

Archives

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join Our Newsletter

Get access to marketing and business training, sales secrets and personal stories from the entrepreneurial world, downloads, exclusive discounts and bonuses, and the newsletter to scale your business

Exclusive Access To The “7 Ideals Methodology” Only For Our Subscribers

Get HOT Updates Daily

Read More

Latest Posts

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

The first step is to evaluate our business assets and identify a targeted small group of people to serve. The approach we call “Your What”, niches, micro-niches, questions to be answered in order to identify a targeted group of people, who are webmarketsupport’s ideal customers.

read more
The "7 Ideals" Marketing Methodology

The "7 Ideals" Marketing Methodology

 

SEP 20: We are so excited to announce a new series of daily workshops.

 We'll be showing you the power of our methodology when it comes to building and growing businesses.

Market research, competition analysis, assets evaluation, creating info-products, sales funnels, paid advertising, social media, video channel, podcast, social audio, and so much more

 

*Exclusive free bonuses, resources, services, and discounts for our subscribers for a lifetime

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This