fbpx

6-Figures Side Hustles: FREE Documentary starts May 23 Review & Bonus + The Future Belongs to Small Businesses – CHALLENGE Question #1

Μάρκετινγκ Θυγατρικών - Ιστολόγια

Παραδείγματα και Διαφορετικοί Τύποι

Δεν αρκεί να αποφασίσετε μια θέση στην αγορά και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνεργατών. Και δεν αρκεί να αποφασίσετε ποιους έμπορους πρόκειται να προωθήσετε. Το ερώτημα είναι, πώς θα προωθήσετε αυτές τις προσφορές; Πρόκειται να δημιουργήσετε περιεχόμενο σε τακτική βάση, πρόκειται να δημιουργήσετε ένα φόρουμ ή μια λίστα δεδομένων ροής δεδομένων; Υπάρχουν διάφοροι τύποι ιστότοπων συνεργατών και θα πρέπει να επιλέξετε την πιο ευέλικτη λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Ιστολόγια Θυγατρικών – Διαφορετικοί Τύποι κ Παραδείγματα

affiliate-websites-examples-types

Ιστοσελίδες περιεχομένου

♦ Μία από τις πιο κοινές τακτικές στην προώθηση μάρκετινγκ συνεργατών. Με αυτόν τον τύπο ιστότοπου, πρέπει να δημοσιεύετε συχνά περιεχόμενο βάσει της θέσης σας. Άρθρα με συμβουλές, έρευνες,  σεμινάρια, οδηγίες, λίστες, τα καλύτερα από, πόροι, είναι από τους πιο δημοφιλείς τύπους περιεχομένου που χρησιμοποιούνται για την προσέλκυση επισκεπτών και την αναγνώριση μιας επωνυμίας. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε να γράψετε κριτικές για προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές ανάλογα με τη θέση σας και τους εμπόρους που προωθείτε. Σκεφτείτε επίσης τη δημοσίευση σημαντικών ειδήσεων που σχετίζονται με τον κλάδο σας ή / και αλλαγές σχετικά με τους εμπόρους σας.

♦ Δίνοντας δωρεάν πολύτιμο περιεχόμενο, χτίζετε μια ισχυρή σχέση με τους αναγνώστες σας. Το περιεχόμενο που παρέχετε πρέπει να είναι μοναδικό και σχετικό. Εάν αναθέσετε σε τρίτους το περιεχόμενο ή έχετε προσωπικό στην εταιρεία σας, δώστε οδηγίες και προχωρήστε με προσοχή όταν επιλέγετε τους καλύτερους δυνατούς συνεργάτες για αυτήν την εργασία. Ολόκληρος ο ιστότοπος θα δημιουργηθεί γύρω από αυτό το περιεχόμενο, οπότε πρέπει να παρουσιάσετε κάτι σταθερό.

♦ Ο ιστότοπός σας πρέπει να εστιάζεται σε ένα μόνο θέμα ή παρεμφερή θέματα, μην προσπαθείτε να προσελκύσετε επισκέπτες από διάφορα είδη, τουλάχιστον στην αρχή. Όσο πιο ακριβές είναι το περιεχόμενό σας, τόσο πιο στοχευμένη επισκεψιμότητα ιστότοπων θα έχετε και αυτό σημαίνει ευκαιρία για μετατροπές.

♦ Αποφύγετε τη χρήση πολλών πανό και διαφημίσεων, αυτά σχεδόν πάντα αγνοούνται σήμερα. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους συνεργατών σας σε συγκεκριμένες σελίδες ή αναρτήσεις μέσω επισημασμένων κειμένων καθώς οι σύνδεσμοι δέχονται κλικ σε υψηλότερες τιμές. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά συνδέσμους συνεργατών. Οι σύνδεσμοι συνεργατών σας πρέπει να αποτελούνται μόνο από ένα μικρό μέρος του περιεχομένου σας. Πρέπει να παρέχετε αξία και δωρεάν πληροφορίες για να βοηθήσετε τους αναγνώστες σας. Προσπαθήστε να έχετε κατά νου ότι οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες αντί για διαφημίσεις και γιατί πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας αντί να επισκέπτονται απευθείας τον ιστότοπο του εμπόρου.

Ιστολόγια, Φόρουμ

♦ Αυτή η κατηγορία είναι μια πιο περίπλοκη μορφή ιστότοπων περιεχομένου στους οποίους προσκαλείτε ένα συγκεκριμένο κοινό να εγγραφεί και να συναντήσετε άλλα άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Σχεδόν πάντα για να συμμετάσχετε σε αυτούς τους ιστότοπους, πρέπει να είστε μέλος με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

♦ Σε αυτούς τους ιστότοπους, υπάρχει περιεχόμενο διαθέσιμο σε όλους στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν ειδικά τμήματα στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο εγγεγραμμένα μέλη. Όπως κάνω με τη συμμετοχή στο DBR.

♦ Δεν μπορείτε να εκτελείτε τέτοιου είδους ιστότοπους μόνοι σας. Ίσως χρειαστείτε διαχειριστές για να παρακολουθήσετε την πρόοδο των σχολίων και των δημοσιεύσεων που θα δημοσιεύονται από τα μέλη. Υπάρχει μια ομάδα πίσω από αυτούς τους ιστότοπους, αλλά αν μπορείτε να το χειριστείτε, τα μέλη του ιστότοπου θα δημοσιεύσουν μόνοι τους περιεχόμενο αυξάνοντας έτσι τη συνολική κατάταξη του ιστότοπου. Μια τεχνική ομάδα είναι επίσης σημαντική για τη συντήρηση των διακομιστών και όλων των ειδών προβλημάτων.

♦ Αυτοί οι ιστότοποι εμφανίζουν διαφημίσεις θυγατρικών σε πλευρικές γραμμές ή / και με συνδέσμους κειμένου μέσα στο blogroll. Πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην επιτρέπετε κανένα είδος συνδέσμου συνεργατών που δημοσιεύτηκε από μέλη. Αυτό θα μειώσει την εξουσία σας και θα χάσετε πιστούς θαυμαστές. Η αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε αυτούς τους ιστότοπους είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.

♦ Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας δώσει πλεονέκτημα με αυτόν τον ιστότοπο συνεργατών. Η ύπαρξη μεγάλου αριθμού συνδρομητών είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορείτε να στείλετε προσφορές μέσω email και ενημερωτικά δελτία που μετατρέπουν όμορφα και προσφέρουν στα μέλη την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενό σας και να σας δώσουν σχόλια. Ζητήστε τις προσωπικές τους απόψεις, τι πρέπει να δουν αλλάξει, τι θέλουν να προστεθούν. Δημιουργήστε αστείες δημοσκοπήσεις και αφήστε τους να ψηφίσουν. Η ικανοποίηση των πελατών θα μιλήσει από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα τη συνεχή άφιξη νέων μελών. Τα σχόλια των μελών θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε συνεχώς.

♦ Εάν προσφέρετε πρόσθετες υπηρεσίες ή προϊόντα μαζί με τη λειτουργία blog / φόρουμ, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια τεράστια ευκαιρία προσφέροντας ένα πρόγραμμα συνεργατών για ορισμένα ή όλα τα μέλη σας. Μπορείτε να τα επιλέξετε αξιολογώντας τα απαραίτητα κριτήρια για έγκριση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα στο άρθρο μου σχετικά με τη διαφήμιση μιας συνδεδεμένης επιχείρησης στο διαδίκτυο δωρεάν.

Κατάλογοι

♦ Μια εναλλακτική προσέγγιση για την προώθηση ορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών σε μια βιομηχανία. Με την εμφάνιση μιας ποικιλίας εμπόρων, όχι μόνο εκείνων που συνεργάζονται μαζί σας, θα αυξήσει την εξουσία της επωνυμίας σας. Όλοι οι έμποροι και τα προϊόντα πρέπει να σχετίζονται με το θέμα του ιστότοπού σας.

♦ Η εμπειρία του χρήστη παίζει σημαντικό ρόλο. Οι επισκέπτες θα πρέπει να μπορούν να αναζητούν και να βρίσκουν ό, τι θέλουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Κατηγοριοποιήστε τις καταχωρίσεις σας ανά τοποθεσία, τιμολόγηση, απόδοση, θρησκεία, δημογραφικά στοιχεία ή οποιοδήποτε άλλο απαραίτητο χαρακτηριστικό. Η επιλογή αναζήτησης πρέπει να είναι ευέλικτη και πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά.

♦ Μπορείτε να προσθέσετε αξία στις καταχωρίσεις σας συμπεριλαμβάνοντας προσωπικές κριτικές με βαθμολογίες ή άλλες σημαντικές πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια ξεχωριστή ενότητα για κριτικές επισκεπτών από τους επισκέπτες. Κρατάτε πάντα τα σχόλια και τα μηνύματά τους για εποπτεία. Οι συγκρίσεις μεταξύ παρόμοιων εταιρειών και προϊόντων είναι πολύ δημοφιλείς. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαθέσιμων λύσεων ευκολότερα και δεν θα χρειαστεί να κάνουν αναζήτηση σε ολόκληρο τον ιστό για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

♦ Οι διαφημίσεις θυγατρικών μπορούν να εφαρμοστούν στο θέμα σας και σε τέτοιες ιστοσελίδες είναι πολύ συνηθισμένη η διαφήμιση των εμπόρων σε μια τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να επιτρέψετε σε συμπληρωματικές εταιρείες ή σχετικούς κατόχους ιστότοπων να διαφημίσουν τα πανό τους.

♦ Εάν ο κατάλογός σας είναι μια πύλη αγορών, μπορείτε να δημοσιεύσετε συγκεκριμένες εκπτώσεις ή προσφορές βασικών προϊόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, ενημερώνοντας τα μέλη στέλνοντας email ή ανακοινώσεις για τυχόν αλλαγές ή ειδικές λίστες. Μπορεί επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο εμφάνισης επιλεγμένων διαφημίσεων για εμπόρους ή ιστότοπους που μετατρέπονται καλύτερα ή για αυτούς με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι.

♦ Μια ειδική ενότητα για νέα σχετικά με τη βιομηχανία σας θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία σας.

Σύγκριση αγορών – Ροή δεδομένων

♦ Μια άλλη πολύπλοκη μορφή ιστότοπων μάρκετινγκ θυγατρικών. Πρέπει να προσφέρετε συγκρίσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη θέση σας. Η τιμή δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας για το φιλτράρισμα των αναζητήσεων των χρηστών. Κάντε την επιλογή αναζήτησης ευέλικτη, συμπεριλαμβανομένων όλων των διαθέσιμων χαρακτηριστικών, όπως τιμή, απόδοση, μέγεθος, ηλικία, ποιότητα, φήμη της επωνυμίας.

♦ Οι έμποροι που θα προβάλλετε θα προσφέρουν έναν ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, το Datafeed.

♦ Μπορείτε να συνεργαστείτε με ιστότοπους όπως το Golden Can για να προσθέσετε ροές δεδομένων εμπόρων στον ιστότοπό σας. Η Golden Can προσφέρει Ενσωμάτωση ροής δεδομένων, ενοποίηση αναζήτησης κουπονιού καταστήματος και πολλά άλλα για την εμφάνιση εκατομμυρίων προϊόντων ροής δεδομένων, εκπτώσεων και μειωμένων τιμών από έναν ή περισσότερους εμπόρους ταυτόχρονα με μόνο μία γραμμή κώδικα που μπορείτε να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας.

♦ Αυτοί οι ιστότοποι ροής δεδομένων σας χρεώνουν συχνά σύμφωνα με τα έσοδά σας ή τα κλικ ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ή απλώς κόβοντας ένα ποσοστό των κερδών θυγατρικών σας.

♦ Αυτός ο τύπος είναι πολύ περίπλοκος, οπότε, δοκιμάστε να εστιάσετε σε ένα μόνο θέμα μέσα σε μια θέση. Εκτός αν έχετε μια ομάδα υπαλλήλων για να εργαστείτε για εσάς. Ωστόσο, η εκκίνηση μικρών θα έχει καλύτερα αποτελέσματα και μπορείτε να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας αργότερα.

♦ Μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από εμπόρους και συνεργαζόμενους ιστότοπους. Ορισμένα αντικείμενα ενδέχεται να σταματήσουν, μερικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα παράδοσης ή παραγωγής.

Κουπόνι – Συμφωνία – Κωδικοί έκπτωσης

♦ Ένας μεγάλος αριθμός εμπόρων προσφέρει εκπτώσεις ή κουπόνια για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Μερικά από αυτά ισχύουν μόνο για τους συνεργάτες τους. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με ενημερωτικά δελτία RSS Feed ή email.

♦ Το Flamingo World είναι ένας τέτοιος ιστότοπος, όπου οι λίστες τους περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολλά είδη και κατηγορίες.

♦ Οι αγοραστές στο διαδίκτυο έχουν γίνει πιο εξελιγμένοι και τείνουν να αναζητούν προσφορές με έκπτωση περισσότερο από ποτέ. Μπορεί να λάβουν δωρεάν παραδόσεις σε αγορές ή σύντομους κωδικούς για να τις χρησιμοποιήσουν κατά την αγορά ορισμένων προϊόντων. Ένα παράδειγμα τέτοιου ιστότοπου είναι το Voucher Cloud.

Επιστροφή χρημάτων – Ανταμοιβή

♦ Ο αριθμός των ατόμων που αγοράζουν πράγματα στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, οπότε αυξάνεται επίσης ο αριθμός των ιστότοπων ανταμοιβής ή επιστροφής χρημάτων.

♦ Αυτός ο τύπος ιστότοπου συνεργατών θα ανταμείβει τους χρήστες του όταν αγοράζουν μέσω των συνδέσμων συνεργατών που παρέχονται στους ιστότοπούς τους. Οι έμποροι ή οι λιανοπωλητές πληρώνουν στους συνεργάτες μια προμήθεια η οποία στη συνέχεια κατανέμεται μεταξύ της θυγατρικής και των πελατών.

♦ Ένα παράδειγμα είναι ο ιστότοπος Nectar όπου προσφέρουν βραβεία, εκπτώσεις, εξαργυρώσιμους πόντους και πιστώσεις.

♦ Ορισμένοι άλλοι ιστότοποι επιστροφής χρημάτων προσφέρουν καθημερινές προσφορές ή γεύματα σε εστιατόρια με χορηγία ή ταξίδια με συγκεκριμένες εταιρείες ή έρευνες επί πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση των πελατών τους.

♦ Και πάλι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι να προσφέρετε τακτικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διατηρείτε τους συνδρομητές σας ενήμερους σχετικά με τις “ΚΑΥΤΕΣ Προσφορές”

Μικτός τύπος

Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις που μπορώ να προσφέρω για να σας ενθουσιάσει για να ξεκινήσετε με το Affiliate Marketing. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να συνδυάσετε τα πράγματα για να δημιουργήσετε έναν σύγχρονο ιστότοπο. Όσο προχωράτε με το περιεχόμενό σας, θα υπάρχουν ιδέες για εφαρμογή. Θα συναντήσετε άλλους ιδιοκτήτες και εμπόρους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να προχωρήσετε σε συνεργασία.

Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και να τις αναλύετε. Ο κόσμος του Διαδικτύου κινείται πολύ γρήγορα, οι online αγοραστές και οι επισκέπτες είναι πιο εξοικειωμένοι από ποτέ. Ακολουθήστε τις τάσεις μάρκετινγκ και μείνετε σε εγρήγορση για νέα για τον κλάδο σας. Εγγραφείτε σε περιοδικά και ιστότοπους αρχών στη θέση σας και ακολουθήστε τα ενημερωτικά δελτία τους για να λάβετε πληροφορίες και να βρείτε ιδέες. Συμμετέχετε σε κοινωνικά μέσα, φόρουμ και αξία προσφοράς. Συζητήστε και πραγματοποιήστε συνδέσεις.

Επίλογος

Απλώς ακολουθήστε έναν απλό κανόνα. Ξεκινήστε με ένα συγκεκριμένο θέμα ή κατηγορία και μην προσπαθήσετε να μεταβείτε σε κάτι “Μεγάλο” από την αρχή. Δεν έχει χτιστεί καμμία αυτοκρατορία σε μια μέρα. Και να θυμάστε πάντα τους αναγνώστες, τους επισκέπτες ή τους πελάτες. Είναι η δύναμή σας.

Από τα πιο ευέλικτα μοντέλα, τόσο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος, αλλά και τους εκδότες μάρκετινγκ οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία επιχείρηση με ελάχιστο κόστος επένδυσης και μηδαμινά λειτουργικά έξοδα.

Με το συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοντέλο ξεκίνησα να αργάζομαι στο διαδίκτυο το χειμώνα του 2014, και πολύ σύντομα κατάφερα να βοηθήσω εκαντοντάδες εταιρείες του εξωτερικού να αυξήσουν τις πωλήσεις τους ως εκδότης μάρκετινγκ.

Από το τέλος του 2019, ο ιστότοπος αυτός λειτουργεί πλέον και ως ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ.

Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε μία διαδικτυακή επιχείρηση μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα ιδιωτικά μας εργαστήρια κατάρτισης.

Προγραμματίστε μία συνέντευξη σε μορφή βιντεο-κλήσης για να κατανοήσουμε τις εμπειρίες, την κλίση, και του στόχους σας και να επιλέξουμε μαζί τον κλάδο με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε άμεσα.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ZOOM/

Ή ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με τον: Αναστάσιο Τζώρτζη

*Τα 4 πρώτα εργαστήρια (30 ημέρες) παραδίδονται δωρεάν

ιδιωτικα εκπαιδευτικα εργαστηρια μπανερ

Ακόμη ένα άρθρο τελίωσε, εδώ στην Υποστήριξη της Διαδικτυακής Αγοράς. Περιμένω τις σκέψεις και τα σχόλιά σας. Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά.

Αναστάσιος Τζώρτζης

Αναστάσιος Τζώρτζης

Ειδικός Σύμβουλος Μάρκετινγκ, δημιουργός της μεθοδολογίας "Τα 7 Ιδανικά"

Επιχειρηματίας από το 1992, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από τα τέλη του 2014, επεκτάθηκα στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και έκτοτε βοήθησα εκατοντάδες επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο τους.

Ιδρυτής των: WebMarketSupport, Muvimag, SummerDream.

Απολαμβάνω την ανάγνωση, τις τέχνες, τις επιστήμες, το σκάκι, τον καφέ, το τσάι, το κολύμπι, τα Audi και να περνάω ποιοτικές ώρες με τα παιδιά μου.

Επόμενο Κεφάλαιο

Υπέροχα παραδείγματα ιστότοπων συνεργατών

Πηγές Του Μάρκετινγκ Θυγατρικών

Ο απόλυτος οδηγός για να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε σε κάθε πτυχή αυτού του επιχειρηματικού μοντέλου

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

the future belongs to small businesses challenge

REAL CHALLENGE

 

A week-long event to help you navigate through these tough economic times and become competent in an ever-changing marketplace by understanding and elaborating on your unique advantages as a small business or startup.

 

FREE to participate but there are certain criteria in order to qualify for the final stage of the event. Right now, we are in the preliminary phase. 

3 WINNERS get access to the "7 IDEALS" methodology

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This