fbpx

Hope*Writers Open $1 Trial + FREE Workshop Sep 22 8 pm ET | Claire Zammit Free Seminar Sep 25

You're Reading:Τι Είναι Ο Μεσίτης Γνώσης

Τι Είναι Ο Μεσίτης Γνώσης

by Tasos

}

Jan 8, 2021

Πρώτα απ ‘όλα, ένας μεσίτης γνώσης είναι επιχειρηματίας και ως εκ τούτου χτίζει και διευθύνει επιχειρήσεις, αλλά ένας επιχειρηματίας δεν σχετίζεται μόνο με τη λειτουργία επιχειρήσεων.

Ένας επιχειρηματίας είναι υπεύθυνος για την ανάληψη κινδύνων, καινοτομιών, μια δημιουργική ψυχή. Δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες, ανακαλύπτει και αξιοποιεί ευκαιρίες.

Πειραματίζεται, είναι δια βίου μαθητής και επιλύει προβλήματα.

Είναι μεταξύ άλλων ηγέτης, υπεύθυνος δράσης και σκληρά εργαζόμενος.

Ας εξετάσουμε λοιπόν τι είναι ένας μεσίτης γνώσης και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από μια τεράστια ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά σας, τώρα!

Power To Pivot

1-Day Live Virtual Immersion Workshop

THURSDAY JULY 15TH @ 9AM PT | 12PM ET

*A secret industry that's exponentially growing even during those unprecedented times

Dean Graziosi & Guests

Inside this 1-DAY live interactive training, you will discover how to take advantage of your own assets to build a better future:

 • Stop playing small, start or scale your own thing & THRIVE
 • Gain the roadmap to confidently pivot and take advantage of this window of opportunity
 • Pivot your thinking
 • Pivot your plan
 • Pivot your action

Our extra bonuses:

 • coming soon

This advertisement is sponsored. For more information, I refer you to the disclaimer page

Μεσίτης Γνώσης

Ένας μεσίτης γνώσης χρησιμοποιεί κυρίως πληροφορίες για τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να πωληθούν στην αγορά εργασίας. Τα προϊόντα πληροφοριών είναι πολύ δημοφιλή και οι άνθρωποι αναζητούν πάντα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Και παρόλο που υπάρχει τεράστιος αριθμός δωρεάν πληροφοριών στο διαδίκτυο, ωστόσο, οι άνθρωποι δεν διαθέτουν τόσο χρόνο για τις αναλύσουν, χρειάζονται οργανωμένες και εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα θέματα και δεξιότητες από πηγές που μπορούν να εμπιστεύονται. Επίσης, αυτές οι δωρεάν πληροφορίες βρίσκονται σε εκατομμύρια ιστότοπους διασκορπισμένες.

Και υπάρχει κι ένα άλλο πρόβλημα. Δεν είναι όλες οι πληροφορίες στο διαδίκτυο νόμιμες και υπάρχουν χιλιάδες παραγωγοί πληροφοριών που παραπλανούν τους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι θέλουν να λύσουν προβλήματα, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις και να βελτιώσουν τη ζωή και τις επιχειρήσεις τους.

Εδώ υπεισέχρχεται ο ρόλος του μεσίτη γνώσης, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Εξαγωγέας γνώσης

Ένας μεσίτης γνώσης μπορεί να εξαγάγει τις δικές του γνώσεις, δεξιότητες και τεχνογνωσία για να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν χρειάζεται να είναι ειδικός σε ένα πεδίο, αλλά κάποιος που είναι απλώς 2-3 βήματα μπροστά από το κοινό-στόχο του.

Εναλλακτικά, ένας μεσίτης γνώσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες ζωής ως όχημα για να οργανώσει και να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες πληροφοριών.

Ένας μεσίτης γνώσης μπορεί επίσης να μετατρέψει δυσάρεστες εμπειρίες, τις δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα που έχει βιώσει σε ένα μήνυμα βοήθειας. Ένα μήνυμα που προσελκύει άτομα με παρόμοι παρελθόν ή παρόν, και θέλουν να μάθουν πως να το αντιμετωπίζουν από κάποιον που έχει περάσει τα ίδια με αυτούς.

Δημοσιογράφος γνώσης

Ένας μεσίτης γνώσης μπορεί να αναφέρει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία άλλων ανθρώπων για τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών

Ένας δημοσιογράφος γνώσης συλλέγει πολύτιμες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές για να οργανώσει και να μετατρέψει αυτές τις γνώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Μπορεί επίσης να γίνει συνεργάτης με άλλους εμπειρογνώμονες ή άλλους εξορύκτες γνώσης ή δημοσιογράφους ως μέρος μιας κοινοπραξίας.

Μεταφορέας γνώσης

Οργανώνει, μεταμορφώνει και παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις με τη μορφή προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι μεταφορέας γνώσεων και πληροφοριών.

Ένας φορέας πληροφοριών είναι ένας επιχειρηματίας που εξερευνά και εντοπίζει «καυτά» τμήματα της αγοράς όπου οι ανάγκες των ανθρώπων δεν ικανοποιούνται πλήρως. Δημιουργεί προϊόντα πληροφόρησης για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες.

Ένας φορέας πληροφοριών είναι ειδικός ή σύντομα θα είναι ειδικός με τη δική του μοναδική φωνή και μια πιστή βάση θαυμαστών.

Υποστηρικτής/προωθητής της γνώσης

Ένας μεσίτης γνώσης μπορεί επίσης να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες πληροφοριών από άλλους ειδικούς, μάρκες και επωνυμίες ή άτομα που εμπιστεύεται.

Ποιος μπορεί να γίνει μεσίτης γνώσης

 • Όποιοσδήποτε έχει ένα μήνυμα να μοιραστεί
 • Όποιος έχει εμπειρία σε ένα πεδίο
 • Άτομα με δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία
 • Άτομα που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για να βοηθήσουν τους άλλους να προχωρήσουν
 • Άτομα με πάθος σε κάτι
 • Άτομα με ακολουθία
 • Όποιος θέλει να συλλέξει, να οργανώσει, να μεταμορφώσει και να παραδώσει πληροφορίες
 • Όποιος θέλει να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες πληροφοριών από άλλα άτομα, ειδικούς και επωνυμίες
 • Έμποροι
 • Διαφημιστές
 • Προπονητές
 • Συγγραφείς
 • Ομιλητές
 • Επαγγελματίες
 • Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων
 • Άτομα με επιρροή
 • Ειδικοί

Μια τεράστια ευκαιρία

Βρισκόμαστε στη μέση ενός μεγάλου προβλήματος αυτήν τη στιγμή. Και οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις στη ζωή έρχονται όταν επιλύεται ένα μεγάλο πρόβλημα.

Για παράδειγμα…κανείς δεν έβλεπε ως πρόβλημα το να στέκεστε στο πλάι του δρόμου μες στη βροχή, προσπαθώντας να καλέσετε ταξί, μέχρι που το Uber ήρθε και μεταμόρφωσε τη βιομηχανία.

Είναι το ίδιο εδώ. Το εκπαιδευτικό σύστημα αιμορραγεί. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Ελπίζουμε να επανέλθει, αλλά δεν αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί σύντομα. Όλοι γνωρίζουν ότι τα πανεπιστήμια και τα κολέγια καταρρέουν.

Ο διάσημος γκουρού διαχείρισης, Peter Drucker, το 1997 προέβλεψε…

Τα πανεπιστήμια δεν θα επιβιώσουν. το μέλλον είναι έξω από την παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη, έξω από την παραδοσιακή τάξη. Η εξ αποστάσεως μάθηση έρχεται γρήγορα.

Τα πανεπιστήμια παρέχουν γενικευμένες γνώσεις όταν στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι αναζητούν εξειδικευμένες γνώσεις.

Αυτή είναι η δική μου ιστορία στο πανεπιστήμιο.

Περισσότεροι λόγοι:

Αυτή τη στιγμή, οι Millenials έχουν χρέος αξίας 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η βιομηχανία της γνώσης είναι μια βιομηχανία 129 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

4.108 δολλάρια ξοδεύονται κάθε δευτερόλεπτο, 246.000 δολλάρια ξοδεύονται κάθε λεπτό, 14 εκατομμύρια δολλάρια ξοδεύονται κάθε ώρα, 355 εκατομμύρια δολλάρια ξοδεύονται κάθε μέρα.

Τύποι προϊόντων και υπηρεσιών

Υπάρχουν εκατοντάδες ευκαιρίες και διαφορετικά προϊόντα που μπορείτε να δημιουργήσετε και χιλιάδες αγορές στις οποίες μπορείτε να επεκταθείτε και να στοχεύσετε κοινό και μυριάδες προβλήματων που πρέπει να λυθούν.

 • Ψηφιακά βιβλία, φυσικά βιβλία, ηχητικά βιβλία
 • Σεμινάρια στον ιστό ή εκτός, παρουσιάσεις
 • Εκπαιδευτικά εργαστήρια στον ιστό ή εκτός
 • Βίντεο
 • Διαδικτυακό ραδιόφωνο και μουσική
 • Πολυμέσα
 • Αναφορές
 • Πληρωμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Διαδικτυακά μαθληματα και εκπαίδευση
 • Συνδρομές ιστοσελίδων
 • Καθοδηγητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες 
 • Ομιλίες
 • Ζωντανές εκδηλώσεις
 • Κλειστές ομάδες επικοινωνίας

Τι άλλο χρειάζεται ένας μεσίτης γνώσης για να είναι επιτυχής;

Είναι σημαντικό να έχουμε τη νοοτροπία ενός επιχειρηματία.

Ένας μεσίτης γνώσης παρακινείται από μία εσωτερική δύναμη, εμπνέει και αναλαμβάνει δράση για να οδηγεί άλλους.

Χρειάζεται δεξιότητες μάρκετινγκ και προώθησης αγαθών (όπως με κάθε επιχείρηση) για να πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού, για να εντοπίσει “καυτά” τμήματα της αγοράς και ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες, να εντοπίσει και να παρακολουθήσει τους ιδανικούς πελάτες του και να τους προσελκύσει. Για να οργανώσετε τις επιτυχημένα λανσαρίσματα προϊόντων, να δημιουργήσετε ζήτηση και να μπορέσετε να μετατρέψετε τους πελάτες του σε πελάτες που πληρώνουν.

Χρειάζεται διαφημιστικό προϋπολογισμό ή γνώση για να προσεγγίσει τους ιδανικούς πελάτες του αποτελεσματικά με το λιγότερο χρόνο και χρήμα.

Η εμπειρία στις πωλήσεις μπορεί επίσης να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη για να ξεπεραστούν οι αντιρρήσεις, να δοθεί συνέχεια σε δυνητικούς πελάτες και να κλείσουν συμφωνίςες.

Χρειάζεται επίσης μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, ακόμη και αν σκοπεύει να εργαστεί εκτός σύνδεσης.

Πώς να γίνετε μεσίτης γνώσης σήμερα!

Υπάρχουν 3 επιλογές, η μία εκ των οποίων δεν συνιστάται!

Η επιλογή #1 είναι να προσπαθήσετε μόνοι σας να συλλέξετε διάσπαρτες πληροφορίες στο διαδίκτυο και να τολμήσετε να χτίσετε μία τέτοιου είδους επιχείρηση μόνοι σας. Θα σας πάρει πάρα πολύ χρόνο για να καταλάβετε πως λειτουργούν τα πράγματα. Και θα πρέπει να μάθετε μάρκετινγκ, να εντοπίζετε πελάτες στο διαδίκτυο και να δημιουργείτε προϊόντα μόνοι σας.

Αυτή είναι μια επιλογή που δεν προτείνω.

Επειδή πιστεύω ότι χρειάζεστε μία λύση άμεσα, χρειάζεστε αποτελέσματα, όπως όλοι. Και χρειάζεστε βοήθεια, καθοδήγηση, υποστήριξη, κίνητρα και την απαραίτητη νοοτροπία.

Η επιλογή #2 είναι να εγγραφείτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Knowledge Broker Blueprint”, που δημιουργήθηκε από τους Dean Graziosi και Tony Robbins με τη βοήθεια άλλων εμπειρογνωμόνων.

Είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προτείνω από την έναρξή του τον Απρίλιο του 2019 και είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα που με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

Είναι το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.

Με λίγα λόγια, το Knowledge Broker/ex-Business Blueprint είναι ένα βήμα προς βήμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να βοηθήσει τους σπουδαστές του να εξαγάγουν τις τρέχουσες γνώσεις τους ή να αναφέρουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει άλλοι, να εντοπίσουν τους ιδανικούς πελάτες τους και να μετατρέψουν αυτήν τη γνώση σε προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να πωληθούν στην αγορά. Κλειστές ομάδες επικοινωνίας και εργαστήρια (εικονικά και προσωπικά), ζωντανές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνεται στη λίστα προγραμμάτων κατάρτισης μάρκετινγκ Elite, στην οποία εκθέτουμε μόνο την “αφρόκρεμα” των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε το μάθημα KBB, θα λάβετε πέρα από το εκπαιδευτικό υλικό, λογισμικό που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε ορισμένα μέρη της επιχείρησής σας. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε πολλά μπόνους μάρκετινγκ που προσφέρουνε και θα γίνετε μέλος της κοινότητάς τους για να αλληλεπιδράσετε με άλλα μέλη του για να σας βοηθήσουν ενώ σπουδάζετε.

Το πιο σημαντικό, θα λάβετε επίσης πολλά μπόνους μάρκετινγκ από εμάς, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών συνεδριών βίντεο διάρκειας ζωής για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε με το KBB, καθώς και έναν υπέροχο ιστότοπο προσαρμοσμένο στην εξειδίκευση και την προσωπικότητά σας και μερικά άλλα αποκλειστικά μπόνους που προσφέρουμε με αυτό το μάθημα.

Το πρόβλημα όμως με αυτή την επιλογή, είναι το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο μία φορά το χρόνο, και αυτό μόνο για μερικές ημέρες.

Οι πύλες του εκπαιδευτικού προγράμματος ανοίγουν για μία εβδομάδα περίπου, και μετά κλείνουν και θα πρέπει να περιμένετε άλλον έναν χρόνο έως ότου ξανανοίξουν.

Η επιλογή #3 είναι να εγγραφείτε στα ιδιωτικά μας εργαστήρια κατάρτισης. Έχουμε μια διαθέσιμη ενότητα που σας βοηθά να γίνετε φορέας πληροφοριών.

Η μεθοδολογία μου είναι παρόμοια, αλλά δεν είναι πανομοιότυπη με το πρόγραμμα γνώσης Broker Blueprint.

Έχω επηρεαστεί από μια σειρά από μέντορες, βιβλία, εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθήματα και χρησιμοποιώ έναν επιλεκτικό συνδυασμό των καλύτερων στρατηγικών, τεχνικών και τακτικών, συμπεριλαμβανομένων μεθόδων από το πρόγραμμα KBB. Επιπλέον, απέκτησα γνώσεις και δεξιότητες σε όλο το 25+ χρόνων επιχειρηματικό μου ταξίδι που θα μοιραστώ μαζί σας.

Εάν επιλέξετε το εργαστήριό μας, θα δουλέψουμε 1 προς έναν 1 για να προσδιορίσουμε τις δεξιότητές σας, τις γνώσεις και το μήνυμα που θα μοιραστείτε με τον κόσμο. Θα εντοπίσουμε τμήματα της “καυτής” αγοράς, το κοινό-στόχο σας και θα προχωρήσουμε δημιουργώντας πληροφορίες-προϊόντα. Η διαδικασία μάρκετινγκ που ακολουθώ είναι παρόμοια με το μάθημα KBB αλλά θα επεκταθούμε σε περισσότερες πλατφόρμες και μέσα.

Είμαι μεσίτης γνώσης, υποστηρικτής και δημοσιογράφος από το 2014 και προωθώ ηγέτες της βιομηχανίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και καταπληκτικές επωνυμίες. Βοήθησα χιλιάδες ανθρώπους να βρουν αυτό που έψαχναν και εκατοντάδες εταιρείες του εξωτερικού να πωλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ZOOM/

Ή ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με τον: Αναστάσιο Τζώρτζη

*Τα 2 πρώτα εργαστήρια παραδίδονται δωρεάν

ιδιωτικα εκπαιδευτικα εργαστηρια μπανερ

Επίλογος

Είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που σας βοηθά να οργανώνετε, να μεταμορφώνετε και να παρέχετε εξειδικευμένες γνώσεις σε ψηφιακή μορφή ή ως υπηρεσία.

Είναι ένα μοντέλο στο οποίο θα επηρεάσετε τη ζωή των άλλων και θα τους βοηθήσετε να προχωρήσουν γρήγορα με κάποιον που μπορεί να εμπιστευτούν.

Τα προϊόντα πληροφόρησης είναι δημοφιλή, με υψηλή ζήτηση και οι άνθρωποι αναζητούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν αυτή η γνώση παρέχεται από μη επαγγελματίες ή άτομα χωρίς διαπιστευτήρια.

Τι περιμένετε λοιπόν;

Ακόμη ένα άρθρο τελείωσε, εδώ στην Υποστήριξη της Διαδικτυακής Αγοράς. Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά.

Αναστάσιος Τζώρτζης

Αναστάσιος Τζώρτζης

Ειδικός Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Επιχειρηματίας

Επιχειρηματίας από το 1992, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Από τα τέλη του 2014, έπεσε στα δίχτυα του διαδικτυακού μάρκετινγκ και έκτοτε βοήθησε εκατοντάδες επιχειρήσεις του εξωτερικού να αυξήσουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο τους.

Απολαμβάνει την ανάγνωση, τη μουσική και τις τέχνες, τα μαθηματικά, το σκάκι, τον καφέ, το κολύμπι, τα Audi και να περνάει ποιοτικές ώρες με τα παιδιά του.

hope writers $1 trial membership
claire zammit - free online seminar
kim walsh phillips social selling machine 2.0 banner
photovibrance announcement image 2 easy to use ui
marketing publishing mastery private training workshops featured banner
VIDDYOZE THE $50 PRODIGY SIDEBAR
hot-marketing-and-business-news
flippa marketplace
Postcards by Designmodo
fade to black joey xoto
wealthy-affiliate
Divi WordPress Theme
Bulletproof your Domain for $4.88 a year
roobet banner 333
relaythat

Find a domain starting at $0.88

powered by Namecheap

Categories

Archives

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join Our Newsletter

Get access to marketing and business training, sales secrets and personal stories from the entrepreneurial world, downloads, exclusive discounts and bonuses, and the newsletter to scale your business

Exclusive Access To The “7 Ideals Methodology” Only For Our Subscribers

Get HOT Updates Daily

Read More

Latest Posts

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

The first step is to evaluate our business assets and identify a targeted small group of people to serve. The approach we call “Your What”, niches, micro-niches, questions to be answered in order to identify a targeted group of people, who are webmarketsupport’s ideal customers.

read more
The "7 Ideals" Marketing Methodology

The "7 Ideals" Marketing Methodology

 

SEP 20: We are so excited to announce a new series of daily workshops.

 We'll be showing you the power of our methodology when it comes to building and growing businesses.

Market research, competition analysis, assets evaluation, creating info-products, sales funnels, paid advertising, social media, video channel, podcast, social audio, and so much more

 

*Exclusive free bonuses, resources, services, and discounts for our subscribers for a lifetime

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This