Τώρα Η Επιχείρησή Σου Έχει Τη Δική Της Ιστορία

Δεκέμβριος 2014

η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Γεια σας. Ονομάζομαι Τάσος Τζώρτζης.

Η εταιρεία WMS ξεκίνησε ως ένα μπλογκ/ιστολόγιο σχετικά με το μάρκετινγκ παρουσιάζοντας έρευνες εταιρειών και προιόντων μάρκετινγκ, δημοσιεύοντας άρθρα, και βοηθώντας επίδοξους επιχειρηματίες και απλό κόσμο ο οποίος αναζητούσε διαδυκτιακές ευκαιρίες.

Η WMS ως εταίρος/εκδότης μάρκετινγκ θυγατρικών βοήθησε εκατοντάδες εταιρείες του εξωτερικού να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αποκτήσουν δυνητικούς πελάτες.

Τώρα, η WMS επεκτείνεται προσφέροντας αποκλειστικές υπηρεσίες ως διαφημιστικό πρακτορείο διεθνώς και στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Τώρα η εταιρεία σας έχει τη δική της ιστορία.

Διάβασε περισσότερα

Αλλά τι σημαίνει αυτό πραγματικά; Γιατί μία εταιρεία χρειάζεται μια ιστορία;

  • Ολοκλήρωσα χιλιάδες διαφορετικές προσφορές, εκστρατείες και διαφημίσεις σε πολυάριθμες πλατφόρμες και μέσα για ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και εξέτασα προσεκτικά τα αποτελέσματα
  • Βοήθησα επιλεκτικά τοπικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες να συνδεθούν αποτελεσματικά με πελάτες
  • Έχω μελετήσει και εφαρμόσει εκατοντάδες τεχνικές μάρκετινγκ, πλαίσια και μεθόδους

Τι ανακάλυψα…

Σε μια εποχή υπερπληροφόρησης, όπου οι πελάτες βομβαρδίζονται με αμέτρητες διαφημίσεις σε καθημερινή βάση, ανταποκρίνονται μόνο σε ορισμένα μηνύματα μάρκετινγκ. Οι εταιρείες που γνωρίζουν την κατάσταση ευδοκιμούν, και οι εταιρείες που δεν το γνωρίζουν, απλά χάνονται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα στατιστικά στοιχεία είναι απολύτως αρνητικά. Γνωρίζατε ότι το 90% των νέων επιχειρήσεων αποτυγχάνει; Και δεν είναι εξαιτίας των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Είναι εξαιτίας των μηνυμάτων τους και του τρόπου με τον οποίο γνωστοποιούν την αξία τους στην αγορά.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ

Οι εκστρατείες μάρκετινγκ που φέρουν θετικά αποτελέσματα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:

  • Μια σαφής και ευδιάκριτη γλώσσα, ώστε οι πελάτες να κατανοούν γρήγορα τι ακριβώς προσφέρει η επιχείρηση
  • Το μήνυμα μάρκετινγκ θα πρέπει να ενεργοποιεί τα συναισθήματα των ανθρώπων και να τους βοηθάει να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ χρειάζονται τα προϊόντα σας
  • Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες πρέπει να τοποθετηθούν με συγκεκριμένο τρόπο και μεθοδολογία ώστε να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των επίδοξων πελατών, να ενεργοποιήσετε τα συναισθήματά τους και να τους καλέσετε σε δράση είναι μέσω της συναισθηματικής εξιστόρησης.

Διάβασε περισσότερα

Εκατομμύρια δολάρια δαπανώνται σε διαφημίσεις που δεν φέρνουν αποτελέσματα

 

Φυσικά, οι εταιρείες πρέπει να διαφημιστούν προκειμένου να αποκτήσουν πελάτες και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Αλλά η πλειοψηφία των εκστρατειών μάρκετινγκ είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων, καθώς δεν επικεντρώνονται στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Οι περισσότερες εκστρατείες μάρκετινγκ είναι απλές περιγραφές του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Αυτό δεν είναι αποτελεσματικό μάρκετινγκ.

Υπάρχουν όμως ορισμένα μηνύματα μάρκετινγκ που λειτουργούν!

 

Αποτελεσματική Διαφήμιση

 

Το μάρκετινγκ έχει αλλάξει δραματικά και συνεχίζει να αλλάζει ταχύτερα από ποτέ. Οι όμορφες ιστοσελίδες δεν παράγουν πια πωλήσεις. Οι ΛΕΞΕΙΣ παράγουν πωλήσεις. Όχι όμως όλες οι λέξεις.

|

Η μεθοδολογία μάρκετινγκ/διαφήμισης WMS βασίζεται στην ανθρώπινη ψυχολογία και την συναισθηματική εξιστόρηση/αφήγηση. Δεν είναι μόνο copywriting (γλώσσα πωλήσεων). Είναι μάρκετινγκ που βοηθά τους ανθρώπους να μετασχηματιστούν. Και τα προϊόντα της επωνυμίας σας εκλαμβάνονται ως βοήθεια προς αυτήν την κατεύθυνση φιλοδοξίας.

Αυτό είναι το κλειδί για τη δημιουργία πιστών οπαδών, όχι απλά πελατών. Και αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά!

“Οι περισσότερες εταιρείες αποτυγχάνουν στην αγορά επειδή δεν μπορούν να συνδεθούν αποτελεσματικά με τους πελάτες, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε καμπάνιες που δεν έχουν αποτέλεσμα.

Οι διαφημιστικές υπηρεσίες και η μεθοδολογία μάρκετινγκ της WMS μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε πελάτες, να μιλήσετε με τρόπο που προκαλεί συναισθηματικά ερεθίσματα, και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας δημιουργώντας ισχυρό υλικό μάρκετινγκ που παράγει πωλήσεις”

Η WMS Μπορεί να σας Βοηθήσει με Διάφορους Τρόπους

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Z
Πωλήσεις, οδηγοί και παραπομπές για 300+ εταιρείες
Z
Πάνω από 500 λέξεις-κλειδιά στην 1η σελίδα της Google στην πιο ανταγωνιστική βιομηχανία
Z
Περισσότερα από 900 άρθρα, κριτικές, αναρτήσεις και σελίδες
Z
Επισκέπτες από 210+ χώρες
Z
Top 10 χώρες: ΗΠΑ, Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Φιλιππίνες, Αυστραλία, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Μαλαισία, Βραζιλία

“Η WMS μπορεί να σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα προιόντα τας με τρόπο που προκαλεί συναισθηματικά ερεθίσματα, ώστε οι πελάτες να ανταποκριθούν “

Διεύθυνση

Τ.Θ. 1062, Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη 57013 ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάσιος Τζώρτζης

Ακολουθήστε τη WMS

Επικοινωνία

How I Turned $31 Into a Multi-Figure Business

Get access to the Free DBR Training

and build a lucrative online career in 90 days or less following 

the same strategies, tools, and frameworks I use

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This