fbpx

Hope*Writers Open $1 Trial + FREE Workshop Sep 22 8 pm ET | Claire Zammit Free Seminar Sep 25

You're Reading:Οφέλη Δημοσίευσης Άρθρων Επισκεπτών

Οφέλη Δημοσίευσης Άρθρων Επισκεπτών

by Tasos

}

Jan 18, 2021

Από τη στιγμή που άνοιξα τις πύλες σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο για να επιτρέψω στους χρήστες να δημοσιεύουν τις αναρτήσεις τους, έχω πολλές ερωτήσεις από συνδρομητές email, εξωτερικούς συνεργάτες και άλλους και όλα σχετίζονται με τα οφέλη αυτής της στρατηγικής.

Ολοι θέλουν να μάθουν αν η δημοσίευση επισκεπτών μπορεί να τους ωφελήσει, είτε στην περίπτωση που επιτρέπουν σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν στις ιδιοκτησίες τους ή όταν αυτοί οι ίδιοι δημοσιεύουν σε άλλους ιστότοπους σας επισκέπτες.

Η δημοσίευση επισκεπτών μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές (εάν γίνει σωστά) και θα εξηγήσω γιατί.

Οφέλη Δημοσίευσης Άρθρων Επισκεπτών

Αλλά πριν αναλύσω τα διάφορα οφέλη, θα ήθελα να επισημάνω την σπουδαιότητα του να είστε “επιλεκτικοί” ως προς το ποια άρθρα επιλέγετε να δεχτείτε και στην περίπτωση που εσείς δημοσιεύετε σε άλλους ιστότοπους, πως να τους επιλέξετε.

Σκεφτόμουν να ανοίξω τις πόρτες του ιστολογίου σε άλλους για πολύ καιρό και ήξερα ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω όχι και τόσο “ποιοτικό” περιεχόμενο, και άτομα που ενδιαφέρονται μόνο να εμφανιστεί το όνομά τους χωρίς να παρέχουν αξία από την πλευρά τους.

Και όταν επέτρεψα τελικά σε άλλους να στείλουν τα δείγματά τους, οι υποψίες μου έγιναν πραγματικότητα.

Τους τελευταίους 6 μήνες, απορρίψαμε έναν μεγάλο αριθμό υποβολών. Αλλά ανακαλύψαμε επίσης σπουδαίους συγγραφείς που προσθέτουν εξαιρετική αξία στον ιστότοπό μας.

Τότε αποφάσισα να βελτιώσω την ειδική σελίδα δημοσίευσης επισκεπτών με πολύ συγκεκριμένους όρους, εξηγώντας διεξοδικά αυτό που αναζητούμε, προσφέροντας δείγματα αποδεκτών άρθρων και συνδέοντας εσωτερικά με περιεχόμενο στο ιστολόγιό μας.

Από την άλλη πλευρά, εάν εσείς θέλετε να δημοσιεύσετε σε άλλα σάιτ, κάντε κάποια έρευνα πριν κάνετε αίτηση.

Είναι αυτοί οι ιστότοποι επιλεκτικοί σε στους συγγραφείς που επιλέγουν να δεχτούν και είναι το κοινό τους ιδανικός στόχος για τις προσφορές σας;

Φυσικά, υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως η κυκλοφορία ιστότοπων, η δημοτικότητα και η ποιότητα.

Ορίστε λοιπόν μια λίστα με τα προνόμια δημοσίευσης άρθρων επισκεπτών:

Βελτίωση κατάταξης και ορατότητας

Όταν επιτρέπετε σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν για το ιστολόγιό σας και αποδέχεστε μόνο ποιοτικό περιεχόμενο, οι βαθμολογίες σας στις μηχανές αναζήτησης θα βελτιωθούν. Είναι λογικό. Όταν ένας ιστότοπος προσθέτει περιεχόμενο σε σταθερή βάση, αρχίζει να κατατάσσεται σε όλο και περισσότερες λέξεις-κλειδιά και συνεπώς οι βαθμολογίες του βελτιώνονται.

Όταν εσείς δημοσιεύετε ως επισκέπτες σε άλλους ιστότοπους, βελτιώνετε την κατάταξη για αυτούς τους ιστότοπους και για τις δικές σας ιδιοκτησίες. Κερδίζετε αναφορές και συνδέσμους και, ως εκ τούτου, βελτιώνετε την προβολή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Για να παραμείνετε ορατοί στις μηχανές αναζήτησης, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι ενεργός προσθέτοντας περιεχόμενο τακτικά και βελτιώνοντας παλιό περιεχόμενο.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε περιεχόμενο χωρίς να εργάζεστε επιπλέον ή να προσλαμβάνετε άτομα είναι να αφήνετε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν στον ιστότοπό σας.

Κύρος & Αξιοπιστία

Όταν επιτρέπετε σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν για το ιστολόγιό σας, οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν την ποικιλομορφία στο περιεχόμενο και αρχίζετε να αποκτάτε εξουσία, κύρος στον κλάδο σας.

Όταν εκφράζονται διάφορες απόψεις σε έναν ιστότοπο, ο ιστότοπος αποκτά αξιοπιστία και κερδίζει ευκολότερα την εμπιστοσύνη του κοινού. Ένας ιστότοπος επισκέπτεται από άτομα διαφορετικών επαγγελμάτων και από μια ποικιλία δημογραφικών στοιχείων, οπότε όταν παρατηρούν περιεχόμενο που δημιουργείται από διάφορες πηγές, πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Όταν δημοσιεύετε εσείς σε άλλους ιστότοπους, βοηθάτε αυτούς τους ιστότοπους να αποκτήσουν εξουσία, αλλά ταυτόχρονα αποκτάτε εξουσία και αξιοπιστία κι εσείς.

Όταν οι χρήστες προβαίνουν σε αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης και το όνομά σας εμφανίζεται σε διάφορα ιστολόγια, ο κόσμος πιστεύει ότι είστε αξιόπιστη πηγή πληροφοριών . Ξέρουν ότι ασχολούνται με έναν συγγραφέα που έχει φωνή πέρα από τη δική του ιδιοκτησία.

Σύνδεσμοι, αναφορές και κοινές χρήσεις

Όταν επιτρέπετε σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν στον ιστότοπό σας, οι συντάκτες των αναρτήσεων θα μοιράζονται τα άρθρα τους με το δίκτυό τους και πιθανότατα θα συνδέονται με αυτά τα άρθρα σε άλλους ιστότοπους ή ιδιότητες. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπός σας θα αποκτήσει συνδέσμους, αναφορές και κοινοποιήσεις.

Όταν εσείς δημοσιεύετε ως επισκέπτες σε άλλους ιστότοπους, κερδίζετε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, γίνεται αναφορά του ονόματός σας ως συγγραφέα και το άρθρο σας κοινοποιείται και διανέμεται από τους κατόχους των ιστότοπων. Και αν το άρθρο που δημοσιεύσατε είναι υψηλής ποιότητας, οι κάτοχοι ιστότοπων θα το μοιραστούν με τους συνδρομητές email τους, τα κοινωνικά δίκτυα, τα φόρουμ, τις κοινότητες και άλλες διαδικτυακές περιουσίες με τις οποίες έχουν σχέσεις.

Βελτίωση δεξιοτήτων μάρκετινγκ γραφής και περιεχομένου

Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης σε ό, τι κάνουμε. Όταν συνεχίζετε να ασκείστε και γράφετε γίνετε καλύτεροι.

Επιστρέφετε ποτέ σε άρθρα που δημοσιεύσατε πριν από χρόνια; Τα θαυμάζετε ή τα μισείτε;

Όταν δημοσιεύετε σε άλλους ιστότοπους, οι δεξιότητες γραφής σας θα βελτιωθούν. Τώρα, δεν γράφετε μόνο για το κοινό σας αλλά και για νέο κοινό.

Όταν επιτρέπετε σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να ελέγξετε αυτά τα άρθρα προτού τα εγκρίνετε και με την ανάγνωση και την επεξεργασία, βελτιώνετε ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές σας στην γραφή.

Αναπόφευκτα, αυτή η διαδικασία βελτιώνει τις δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Γράφοντας για νέο κοινό και ιστολόγια και διαβάζοντας και επεξεργάζοντας άρθρα άλλων ανθρώπων, ακονίζετε τις δεξιότητές σας και εξοικειώνεστε με τον κλάδο σας και άλλους κλάδους.

Δικτύωση

Όταν επιτρέπετε σε άλλους επισκέπτες να δημοσιεύουν αναρτήσεις στον ιστότοπό σας, οι συντάκτες των δημοσιεύσεων επισκεπτών θα το συζητήσουν με τους συνεργάτες τους και τα άτομα στα δίκτυά τους. Ο ιστότοπός σας αποκτά ορατότητα και περισσότεροι συγγραφείς θα σας προτρέψουν να εμφανιστείτε στο ιστολόγιό σας.

Όταν δημοσιεύετε σε άλλους ιστότοπους, αποκτάτε ξανά ορατότητα, συναντάτε νέα άτομα και πραγματοποιείτε πολύτιμες συνδέσεις και γνωριμίες.

Όσο πιο κοινωνικοί γίνεστε, τόσο μεγαλύτερη προβολή θα έχετε. Ξεκινά ένας κύκλος εκθετικής ανάπτυξης.

Δημιουργία ονόματος και εικόνας επωνυμίας, επίγνωση

Όταν άλλοι δημοσιεύουν στον ιστότοπό σας και όταν εσείς δημοσιεύετε σε άλλους ιστότοπους, ο ιστότοπός σας αποκτά εμπιστοσύνη και εξουσία.

Η επωνυμία σας γίνεται μια ολοκαίνουργια μάρκα, δηλαδή κοινωνική, ενεργή, ανοιχτή, δημοκρατική, η οποία αλληλεπιδρά. Δεν είναι πια μια σόλο λειτουργία.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, η επωνυμία σας πιθανότατα θα καταχωρηθεί ή θα κερδίσει συνδέσμους σε διάφορα διαδικτυακά ακίνητα και νέα άτομα θα ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σας.

Again, it’s a cycle of never-ending growth. It’s branding, awareness.

Και πάλι, προκειται για ένα κύκλο ατελείωτης ανάπτυξης. Είναι αυτό που λέμε “branding”, δημιουργία εικόνας, πρεστίζ, ονόματος με κύρος.

Νέο κοινό, έκθεση

Η δημοσίευση επισκεπτών σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε νέα είδη κοινού που δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε μόνοι σας.

Όταν δημοσιεύετε σε άλλες ιδιοκτησίες, αξιοποιείτε την επισκεψιμότητά τους, στέλνοντας επισκέπτες στον δικό σας ιστότοπο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσετε.

Το όνομά σας θα εκτεθεί και θα κερδίσετε δυνητικούς πελάτες, προοπτικές και νέες προσκλήσεις για τη δημοσίευση επισκεπτών για άλλους.

Και όταν άλλοι επισκέπτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και μοιράζονται τα άρθρα τους με το δίκτυό τους, θα έχετε νέα επισκεψιμότητα από διάφορες πηγές, δυνητικούς πελάτες και νέες προοπτικές.

Ευκαιρίες & Ιδέες

Όταν ανοίγετε τις πόρτες για τη δημοσίευση επισκεπτών, στην πραγματικότητα, ανοίγετε τις πόρτες σε νέες συνεργασίες και κάνετε πολύτιμες (δια)συνδέσεις.

Χτίζετε σχέσεις με συγγραφείς, bloggers, επιχειρηματίες, εμπόρους, εταιρείες, κοινότητες.

Ίσως αυτό είναι το σημείο εκκίνησης μιας κοινοπραξίας ή μιας νέας χορηγίας ή μιας επιχειρηματικής πρότασης.

Ποτέ δεν ξέρουμε τι κρύβει το μέλλον. Κρατήστε λοιπόν τις πόρτες του ιστότοπού σας και τα μάτια σας ανοιχτά!

Αυτή η συνεχής κοινωνική δικτύωση θα σας δώσει πολλές νέες ιδέες για εφαρμογή. Θα λάβετε έμπνευση και κίνητρα για να δημιουργήσετε κάτι νέο. Ένα νέο κομμάτι περιεχομένου, ένα νέο προϊόν, μια νέα υπηρεσία ή συνδρομή.

Και αυτός είναι ο απώτερος στόχος για κάθε επιχειρηματία. Πάντα να βρίσκεται σε θέση να δημιουργήσει κάτι νέο. Βελτίωση και κλιμάκωση.

Επίλογος

Ορίστε λοιπόν, μια λίστα με τα πλεονεκτήματα δημοσίευσης άρθρων επισκεπτών για να σας παρακινήσουν και να σας υποδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες της δικτύωσης.

Τώρα, προσέξτε, αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Είναι προς το συμφέρον σας να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας όταν επισκέπτεστε επισκέπτες σε άλλους ιστότοπους. Μην δημιουργείτε κάτι μέτριο μόνο για λόγους δημοσίευσης.

Δεν αφορά μόνο τους συνδέσμους και τις αναφορές που θα κερδίσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

This is a great opportunity to stand out.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχωρίσετε μπροστά σε ένα νέο κοινό.

Δείξτε τι αξίζετε πραγματικά.

Δημιουργήστε εξαιρετικό περιεχόμενο και θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα πέρα από τις προσδοκίες σας.

Κάτι ιδιαίτερο:

Οι συγγραφείς που δημοσιεύουν ως επισκέπτες στο Web Market Support και δημιουργούν εξαιρετικό περιεχόμενο, ανταμείβονται!

Μπόνους δημοσίευσης άρθρων:

  • #1: Θα προωθήσουμε το άρθρο σας και άλλα άρθρα που έχετε γράψει για άλλους ιστότοπους στο κοινό μας
  • #2: Θα συμπεριλάβουμε το όνομα/επωνυμία σας σε υπάρχουσες ή μελλοντικές λίστες, οδηγούς ή σχετικά άρθρα εδώ, στο WMS
  • #3: Θα συμπεριλάβουμε το όνομά σας σε ειδικούς κατάλογους δημοσιεύσεων επισκεπτών, ώστε να μπορείτε να προσεγγιστείτε και από άλλες πηγές, όπως στη σελίδα του δικτύου μας. 
  • #4: Επιβραβεύουμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με δωρεάν τοποθετήσεις διαφημίσεων στη σελίδα του ιστολογίου, στην πλαϊνή γραμμή και στο υποσέλιδο (σε ολόκληρο τον ιστότοπο) (αυτές οι διαφημίσεις θα προβάλλονται περιοδικά για τουλάχιστον 1 έτος μετά την υποβολή σας) και με άλλα προνόμια/οφέλη

Πάνω από 100 συγγραφείς, συνεισφέροντες και χορηγοί εμφανίστηκαν στον ιστότοπό μας. Τι περιμένετε? Είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

Αναστάσιος Τζώρτζης

Αναστάσιος Τζώρτζης

Ειδικός Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Επιχειρηματίας

Επιχειρηματίας από το 1992, απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Από τα τέλη του 2014, έπεσε στα δίχτυα του διαδικτυακού μάρκετινγκ και έκτοτε βοήθησε εκατοντάδες επιχειρήσεις του εξωτερικού να αυξήσουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο τους.

Απολαμβάνει την ανάγνωση, τη μουσική και τις τέχνες, τα μαθηματικά, το σκάκι, τον καφέ, το κολύμπι, τα Audi και να περνάει ποιοτικές ώρες με τα παιδιά του.

hope writers $1 trial membership
claire zammit - free online seminar
kim walsh phillips social selling machine 2.0 banner
photovibrance announcement image 2 easy to use ui
marketing publishing mastery private training workshops featured banner
VIDDYOZE THE $50 PRODIGY SIDEBAR
hot-marketing-and-business-news
flippa marketplace
Postcards by Designmodo
fade to black joey xoto
wealthy-affiliate
Divi WordPress Theme
Bulletproof your Domain for $4.88 a year
roobet banner 333
relaythat

Find a domain starting at $0.88

powered by Namecheap

Categories

Archives

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join Our Newsletter

Get access to marketing and business training, sales secrets and personal stories from the entrepreneurial world, downloads, exclusive discounts and bonuses, and the newsletter to scale your business

Exclusive Access To The “7 Ideals Methodology” Only For Our Subscribers

Get HOT Updates Daily

Read More

Latest Posts

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

“7 Ideals” Demonstration – Workshop #1

The first step is to evaluate our business assets and identify a targeted small group of people to serve. The approach we call “Your What”, niches, micro-niches, questions to be answered in order to identify a targeted group of people, who are webmarketsupport’s ideal customers.

read more
The "7 Ideals" Marketing Methodology

The "7 Ideals" Marketing Methodology

 

SEP 20: We are so excited to announce a new series of daily workshops.

 We'll be showing you the power of our methodology when it comes to building and growing businesses.

Market research, competition analysis, assets evaluation, creating info-products, sales funnels, paid advertising, social media, video channel, podcast, social audio, and so much more

 

*Exclusive free bonuses, resources, services, and discounts for our subscribers for a lifetime

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This